Kérdése van? Hívja ügyfélszolgálatunkat: 20/922-0453

Szolgáltatásaink

Több évtizedes működésünk során felhalmozott tapasztalat eredményeként mára komplett szolgáltatáscsomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
A kapcsolatfelvétel pillanatától átfogó szolgáltatást nyújtunk, minél több gondot levéve a megrendelő válláról. Célunk, hogy a személyes igényeknek megfelelő és funkcionálisan is jól működő konyhát hozzunk létre. A fenti szempontok figyelembevételével kidolgozott ajánlatot tervrajzzal dokumentálva adjuk át a reménybeli megrendelőnek szakmai indoklással alátámasztva.

A saját gépparknak köszönhetően gyorsan, rugalmasan oldjuk meg a szállítmányozást, így az esetek túlnyomó részében maximálisan 2-4 hetes határidővel adjuk át a megrendelt termékeket.

Egyre bővülő ügyfélkörünk további növekedésének biztosítéka az eladás utáni szolgáltatás, a garanciális munkák, karbantartási feladatok gyors és korrekt intézése. Az általunk üzembe helyezett gépekre, berendezésekre a jótállási idő lejárta után is lehetőséget biztosítunk karbantartási szerződés megkötésére, mely hosszabb távon is szavatolja a készülékek problémamentes működését, így azok természetes élettartamának meghosszabbítását.

Írja be a fenti mezőbe a keresendő kifejezést,
majd nyomja meg az entert vagy bökjön a keresés ikonra.

Ajánlatkérő lista

Ajánlatkérő adatai

Az árajánlatkérés feldolgozása után munkatársunk felveszi önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségen.